Piept de pui cu fenicul la cuptor

de Tabita _ in Pui, 11 Apr 2013 | 5639 vizualizari

 

O reteta de mancare aromata care nu este chiar dificila. Feniculul copt are un gust usor dulceag, foarte placut.

 

INGREDIENTE

  • 200 g bucatele piept de pui
  • 2 bulbi fenicul
  • sare
  • piper
  • ulei pentru prajire
Portii: 2
Timp de preparare: sub 60 minute

MOD DE PREPARARE RETETA Piept de pui cu fenicul la cuptor:

Se prajeste carnea pana isi schimba culoarea si se rumeneste putin. Apoi se scoate si se pune in tava.

Se taie feniculul in sferturi si se pune la prajit putin pana se inmoaie usor Apoi se pune pe langa carnea din tava. Se condimenteaza.

Se da la cuptor aproximativ 30-45 de minute. Se stropeste din cand in cand cu vin sau apa.

Se scoate din cuptor si se serveste.

TIPS-URI

1

Merge servita ca garnitura sau servita ca atare

Daca ti-a placut reteta noastra "Piept de pui cu fenicul la cuptor" nu uita sa-i faci un review.
Cele mai

Locul unde vezi ce e nou, ce e hot si ce merita citit!

Limonada a la Cleme - reteta racoritoare si plina de vitamine

pe 02.05 la 20:10

Carrot cake reteta de tort de morcovi cu crema de branza

pe 02.05 la 14:02

Plăcinte cu carne - aperitiv gustos cu carnea rămasă

pe 02.05 la 11:25

Tiramisu la pahar cu cozonac - Rețeta unui desert ușor și delicios

pe 02.05 la 10:57

TOP
utilizatori

laura_n

3385 puncte

Rocsi

2610 puncte

Constelatialeu

2522 puncte

Catalina L

1978 puncte

oanapl

1227 puncte

CONTACT

Contact

Bucataras.ro
[email protected]

 
Pere cu brânză gorgonzola, nuci și miere! Un deliciu!!!

Cum prepari acasă o rețetă delicioasă de Pere cu brânză gorgonzola, nuci și miere! Un deliciu!!!

citeste mai mult
Pere cu brânză gorgonzola, nuci și miere! Un deliciu!!!
Legenda romantică a brânzei Gorgonzola
Povestea brânzei Gorgonzola este împletită cu o legendă plină de romantism, întâmplări neașteptate și, desigur,... citeste mai mult
Legenda romantică a brânzei Gorgonzola
RETETA RECOMANDATA
Piept de pui aromat la cuptor